Samlad kunskap som ger flexibilitet

Vi har alltid utvecklat vårt affärssystem ihop med kunden. Ja, från allra första början faktiskt.

I mitten av 90-talet studerade jag det som idag benämns informations- och kommunikationsteknik på Lunds Universitet. En sak ledde till en annan och plötsligt hade jag byggt ett medlemssystem till gymmet där jag och mitt basketlag tränade. Eftersom jag hade tät kontakt med gymägaren under hela uppbyggnaden kunde vi överbrygga de alla brister som fanns i andra system på marknaden på den tiden.

En trygg kontakt

Det är styrkan i denna oslagbara branschkunskap som gör att vi nu har levererat det som idag är ett komplett affärssystem till över 600 företag inom träning, friskvård, spa och frisör. Kontakten med våra kunder är fortfarande central i vårt sätt att arbeta och grunden till varför vi kan erbjuda ett heltäckande system som ger dig bättre kundhantering, minskad administration och ökad lönsamhet.

Idag finns vi på fyra platser i landet med sälj- och utvecklingskontor i Göteborg, Linköping och Hedemora samt huvudkontor i närheten av där allt startade: Malmö. Det gör det möjligt för oss att enkelt hålla den trygga kontakt vi vill ha med dig som är kund hos oss.

Vårt mål är att med överlägsen kunskap om din bransch bygga marknadens mest lättadministrerade affärssystem med en flexibilitet som gör det möjligt för dig att gå från ett nystartat hål i väggen till en kedja med omfattande anläggningar i hela Norden.

Stefan Mattsson
Grundare och VD, Pastell Data AB

Vi kan din business

SUPPORT »