Pastell Data har sedan en tid tillbaka ett samarbete med Lindorff. Integration mellan programvaror och system möjliggör påminnelse och inkassotjänst genom Lindoff i ProFit 10.

Lindorff

I över 100 år har Lindorff varit verksamma med att hjälpa människor att hantera krediter. Lindorff i Sverige, Danmark, Estland, Finland samt Intrum Justitias verksamhet i Norge, bildar sedan juni 2017 en fristående nordisk enhet med sammanlagt 900 medarbetare. Den europeiska företagsgruppen Lowell presenterades i november 2017 som ny ägare till denna enhet.

Lowell

Lowell är en av Europas största kredithanteringsföretag med verksamhet i Storbritannien, Tyskland, Österrike och Schweiz. Storägare i koncernen är riskkapitalbolaget Permira Funds tillsammans med Ontario Teachers Pension Plan. Bolaget har i dagsläget 3 100 anställda.

Samarbetet

Genom samarbetet mellan Pastell Data och Lindorff har vi kunnat utveckla funktionalitet som gynnar dig som användare av ProFit 10. Vi tycker att ni skall kunna ägna er åt er kärnverksamhet i första hand. Vi hoppas att detta nya samarbete ger er mer tid för det ni tycker är roligt.

Funktioner

Lindorff är idag helt integrerade med ProFit 10 vilket gör att det går att föra över alla obetalda autogiroskulder till Lindorff för åtgärd. Det finns även möjlighet att hämta hem återrapportering på utförda betalningar från Lindorff direkt via ProFit 10.
Genom att skicka AG-skulder direkt till Lindorff så sköter de om påminnelser, avgifter och ProFit sköter spärrar för obetalda kort. När en betalning kommer in aktiveras korten automatiskt igen.
En smart och fungerande integration helt enkelt.

Säkerhet

All överföring sker tryggt via krypterad teknik utan risk för att persondata hamnar i felaktiga händer. Säkerheten är förstås grundläggande i hela ProFit 10 men extra viktig vid överföring av personuppgifter.

Installation

Vår supportavdelning i Malmö hjälper till att ställa in ert system efter era önskemål. Slå oss en signal eller skicka ett mail så hjälper vi er igång.

SUPPORT »