Det är nu dags för årets andra stora uppdatering till ProFit 10 Aquarius. Den förra innehöll många ändringar kring GDPR. Nu går vi vidare och släpper några efterlängtade nyheter och någon förändring gällande ex momsredovisning till följd av lagförändringar. 

Ett urval av våra nyheter

Några av de nyheter som kommer i ProFit 10 Aquarius är:

 • Avtalsignering med Assently
  Möjligör signering på anläggningen eller hemma genom egen surfplatta, BankID eller SMS.
 • Outsourca autogiro med Lowell
  Genom ett samarbete med Lowell kan kommunikation med bank, påminnelsehantering och inkasso skötas av dem vilket ger mer tid till annat.
 • Genus och ålder
  Systemet möjligör tre genus Man, Kvinna, Annat. Dessa kan tillsammans med ålder utgöra riktlinjer för vissa inpasseringspunkter såsom omklädningsrum.
 • Se sitt arbetsschema på webben (CE)
  Kunder som använder CuttingEdge kan se sitt arbetsschema på webben. CE används av främst frisörer och en del SPA.
 • Långa SMS
  Efter önskemål har ni gjort det möjligt att sända långa SMS. Det innebär en högre kostnad med längre SMS då de tekniskt sett skickar flera SMS. Men möjligheten finns nu eftersom det efterfrågats.
 • Aktivitetskortet
  Fulla pass är såklart strävan och till detta finns det många vägar. En av vägarna kan vara ett aktivitetskort som ger tillgång till ett antal olika aktiviteter. Ett slags klippkort där ex 2 spinning, 2 yoga och 2 aerobic ingår. På så sätt kan ni få era medlemmar/kunder att träna nya saker och utveckla sin träning.
 • Presentkort och momshantering
  En ändring i lagen gör gällande att redan från 1 Jan 2019 måste de kunder som enbart arbetar med en momssats redovisa moms på presentkort på nytt vis. Uppdateringen tar hänsyn till detta datum och förkortar tiden för uppdatering för de kunder som enbart använder en momssats i sitt företag. I lagen benämns presentkorten som en och flerfunktionsvouchers.
 • Justera växelkassa
  Från 1 jan 2019 måste alla kassor ha funktionen för att få användas, Profit har haft funktionen i över ett år.

Vi kommer efter nyår att presentera nya funktioner som ni erhållit lite mer djupgående.  Det kommer även gå att se versionshändelser i programmet.

Uppdateringen till ProFit 10 Aquarius

Vi har släppt uppdateringen! Eftersom det finns kunder som måste uppgradera snabbare än andra pga ändrade lagar för deras verksamhet så har dessa prioriterats först. Uppdateringen går till  som vanligt med en en orange notis med länk i ProFit 10 / Cutting Edge där det ges möjlighet att uppdatera när det passar er bäst men vi rek. er att göra detta när ni kan få hjälp av oss om det behövs.

Support

För att kunna ge den bästa supporten släpper vi inte alla kunder samtidigt. Vi vill alltid finnas tillgänglig när just ni får er version. Därför släpps versionen enbart när vi har supportpersonal på plats. 

Om ni har några frågor kring uppdateringen så kontakta oss!

SUPPORT »