Utökad kapacitet

Vi har tillsammans med vår internetleverantör ökat kapaciteten på såväl vår primära som våra sekundära internetanslutningar under morgonen. Totalt sett har vi mer än tredubblat våra anslutningars kapacitet. Detta har vi gjort för att säkerställa att vi alltid ligger på framkant med våra system men självklart även som en följd av att ytterligare en större friskvårdskedja valt ProFit 10 som deras affärssystem.

Ständiga förbättringar

Vi arbetar ständigt med att göra vårt program och maskinpark anpassat efter dagens behov. I skrivandets stund arbetar vi med GDPR och de skärpta krav som finns på system där, främst för företag med fler än 250 anställda. Parallellt med detta sker distributionen av ProFit 10 Andromeda som är vår senaste utgåva av affärssystemet med många nya funktioner och integrationer. Detta har ni säkert redan läst om på vår Facebooksida.

Sociala medier

Följ oss på sociala medier för att alltid få den senaste informationen om vad som sker i vårt affärssystem. Vi finns på Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter och Google+. Specifika frågor eller behov bör ni förstås alltid ta med vår support

Läs mer om vårt affärssystem

SUPPORT »