Fokus på en produktlinje

Lagar och förordningar kring kassor, journalhantering, integrationer och nu sist i raden GDPR gör att programvaror ständigt måste uppdateras och förbättras. Att i dagsläget fortsätta med stöd för flera äldre produktlinjer tar kraft från det vi vill fokusera på, nämligen ProFit 10 affärssystem.
ProFit 10 är affärssystemet som passar för branscher inom Träning, Friskvård, Hälsa, Bad, Spa, Klättring, Frisörer, Lekland m.fl. Kort sagt passar ProFit 10 på de flesta ställen där behov finns av aktivitets eller behandlingsbokning individuellt eller i grupp. Där försäljning sker över disk eller över internet passar ProFit 10 perfekt. ProFit 10 Integrerar med många olika system och har självklart styrning av dörrar och grindar. För mer information se vår hemsida https://www.pastelldata.com
CuttingEdge var tidigare en egen produktlinje men denna är sedan en tid en del av ProFit10.
Vi avslutar de äldre produktlinjerna vilket ger oss mer styrka att förbättra och bygga ut ProFit 10 ännu mer än tidigare.

Supporten upphör för äldre produktlinjer

Från och med den 1 maj 2018 kommer den fria supporten att upphöra helt på det äldre systemet Passport, även kallad Booksy.
Från och med 26 maj 2018 kommer supporten att upphöra helt på de äldre systemet ReturnOnMarketing, även kallat ROM, ROM Skönhet eller ROM Sport.
ProFit 5 är en föregångare till ProFit 10 och denna programvara behöver uppgraderas för att omfattas av support från och med 26 maj 2018.

Sista försäljningsdatum för äldre produktlinjer

Passport har inte nyförsålts under många år. 2006 släpptes första versionen av ersättningsprogramvaran som sedan utvecklats och givetvis fortsätter att utvecklas i hög takt.
ReturnOnMarketing, ROM har inte nyförsålts sen Pastell Data AB förvärvade bolaget ReturnOnInvestment.

API blir WEB-API

Redan i januari 2015 släpptes första versionen av WEB-API som ersatte vårt gamla API som slutades utvecklas april 2016. Från och med 9 april 2018 kommer det äldre API:et att stängas ner. Vi ser dock att flera av våra kunder ännu ej uppgraderat till WEB-API och vi ber er omgående ta kontakt med vår support för information om övergången. Tänk på att om ni anlitat 3:e part för att exempelvis skapa infoskärmar, egna appar, hemsidor mm som kommunicerar med vårt äldre API så måste de bygga om stora delar av sin kod för att framtidssäkra systemen.

Ersättningsprogramvara, uppgradering och konvertering

ProFit 10 affärssystem innefattar alla de funktioner som våra kunder efterfrågat från de äldre systemen. Har ni av en eller annan anledning kvar någon av de äldre programvarorna eller kanske programvara från annan leverantör som inte uppfyller dagens behov? Tag då kontakt med vår support eller försäljningsavdelning för att uppgradera eller konvertera till en modern miljö.

Pastell Data AB
040-15 00 48
Support: support@pastelldata.com
Försäljning: salj@pastelldata.com

SUPPORT »